tisdag 20 mars 2012

KAAAAAALLLLLTTTT!!

Fasen vad kyligt det var idag! Vinterjackan åkte på imorse. Det är så konstigt att ena dagen är det 14 grader och man går i t-shirt sen vinterjacka nästa. Inte konstigt då heller att jag vaknade och kände mig förkyld. Och under dagen har det inte blivit bättre. Fick sova nån timme efter jobbet när Max och Peter körde in till stan och handlade. Är helt slut i kroppen och det känns som man har bly i kroppen. En nässpray är inköpt och får äta Ipren för hemma från jobbet ska jag inte vara iallafall. Har INTE råd till något sådant. Vill ha en full lön nu..

Och på tal om kallt så hörde Max glassbilen tuta förbi idag. Han blev super toppad
och ville såklart ha!! Och visst, vi drog på oss skorna och jackan i all hast för är man inte ute på typ 5 sek så kör de ju!! Vad sugen man är på glass i snålblåsten... ;) men glass köpte vi och det var gott.

Har fortsatt fila lite på vårdbidragsansökningen som ska vara klar tills på torsdag. Får skriva ut den på jobbet imorgon så den får vara färdig ikväll. Max har ju ADHD och då kan man få vårdbidrag. Det TAR extra tid så är det bara jämfört med ett "vanligt" barn. Får se vad försäkringskassan beslutar. Jag hoppas och håller tummarna iallafall. Har tagit semester på torsdag när mötet är så man slipper ha jobbet i tankarna den dagen.

Någon som tittar på Big Brother förutom jag? BB är ju inte direkt känt för att vara ett särskilt kultiverat program...men årets omgång tar fan priset! Vad är det för idioter till människor som de har låst in?? Kasta nyckeln för fan och lås aldrig upp!

/bazuka


5 kommentarer:

  1. Sluta gnälla, du gillar lätt rodneys bazooka och kollar bara därför :)
    Puss på näsan!
    /Pontus

    SvaraRadera
  2. Haha Han har ju inte viftat med den än!!

    SvaraRadera
  3. Då har du inte kollat så mycket... Viftades mycket i söndags... På live sändningen...Hur kunde du missa det? Hoppas Sipan och hon Hanna som klagar på Joe ryker!
    /Pontus

    SvaraRadera
  4. Sipan och Marcell!! Ja och Hanna R, ut med dom!! Kolla liven men missa det. Såg klippet från förra säsongen i duschen. Men han är inge ögongodis som Kija sa!!!!

    SvaraRadera
  5. Haha har ju sagt att BB är inget att kolla på..nu när det börjar bli varmare är det bättre att sitta ute och njuta med ett glas vin :-)kram grannen

    SvaraRadera