torsdag 3 december 2009

En sorgens dag..


Nja, kanske lite att ta i men.. Det var sista avsnittet denna säsongen för Grey´s Anatomy. Visste det inte förrän det var slut så det kanske var därför jag tog det lite hårdare. =) Onsdagar kl 21 är annars helt heliga och telefonen svaras inte i under den magiska timmen. Avsnittet var bra och lite oväntat att Sloan hade en 18-årig dotter! =)
Annars igår hände det inte så överaskande mycket. Jag och Max hade spel-dag. Upptäckte www.disney.se. Där fanns jättemånga barnspel som Max gillade. Vi var på bokbussen iallafall. Det har ju inte hänt sen man själv var liten och bodde i Viby. Bussen såg betydligt fräschare ut nu iallfall. Det var mysigt och vi lånade 6 böcker. Bussen bombaderades iofs av hela skolans elever eftersom den stannade där utanför.. Det var snabbt in och snabbt ut. Men syftet uppfylldes iallafall.
Nu är Skrutt på dagis och själv hade jag tänkt att spela lite Sims 3. Fick skivan på posten igår där de kan ut i världen och resa. Nice. Har spelat Sims i många år. Började med de första till pc. Vilken skillnad på grafiken nu och då! Kan tänka mig om några år till. Då är det kanske som det är filmat eller nått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar